01 April 2017

#LATFightersRetreatTimur 

Alhamdulillah..!!
Selesai my first retreat class dengan Master Nur Zahirah hari ni..
.
First time join kelas yang macam ni..memang sempoi dan santai je pengisiannya..tidak terlalu serius dan menekan..more to sharing and learning 😍😍 tak boring langsung 😱😊🤗
.
Bila dah join kelas camni semangat untuk berjaya tu lagi membara 🔥🔥💪🏻💪🏻
.
Lagi-lagi bila tengok rewards yang Shaklee tawarkan..CRUISE TRIP FREE 😱😱😱 siapa yang tak nak kan..?
.
April ni mizah dah set dalam kepala.. "AKU NAK CAPAI RANK SUPERVISOR" 💪🏻💪🏻🔥🔥
.
AKU PASTI CAPAI RANK SUPERVISOR
.



#LATFightersRetreatTimur

No comments: